TC Basveld Zonhoven

Jeugdvriendelijke club: nr 5 in Vlaanderen

Het laatste nieuws van TC Basveld

Inschrijven vrijwilligersavond 8 oktober

Gisteren werd het buitenseizoen afgesloten met een meer dan geslaagde brunch én de finales van het clubkampioenschap.

Dat is meteen ook het moment om de vrijwilligers in onze grote club figuurlijk in het zonnetje te plaatsen.

Dames 4 spelen zaterdag finale intergewestelijke interclub

Volgende zaterdag wordt een absolute hoogdag voor TC Basveld.

Onze dames spelen dan vanaf 13 uur in eigen huis de finale van de intergewesteljke interclubcompetitie.

Inschrijven brunch nog tot woensdagavond

De tweede week van het druk bezette clubkampioenschap gaat maandag van start.

Zoals reeds eerder medegedeeld houden wij op de finaledag van zondag 18 september onze vermaarde brunch.

Jeugdvriendelijke tennisclub en Kidstennischool

Jeugdvriendelijke tennisclub 2021 Basveld Tennisclub is gelegen in het gemeentelijk openluchtsportcentrum "DE BASVELDEN". De ideale club voor jong en oud. Zowel competitief als recreatief tennis op 8 verlichte buiten-gravelbanen, 6 overdekte kunststof-gravelbanen en voor de kleinsten een midi-tennisbaan en 2 padelpleinen. Het cafetaria biedt een prachtig zicht op zowel de binnen- als buitenterreinen.

Wist je dat?

Gelegen op het gemeentelijk openlucht sportcentrum Basvelden. Met meer dan 900 leden is er zowel competitief als recreatief tennis en padel mogelijk. Het cafetaria biedt een prachtig uitzicht op zowel binnen- als buitenterreinen. TC Basveld bestaat sinds 1976 en wij zijn aangesloten bij de federatie  ”Tennis Vlaanderen”

Meer dan 50 clubactiviteiten, waarvan onze drie grootste:

• Ledentornooi: 200 deelnemers in juni.
  • Open tornooi: meer dan 900 deelnemers  in juli/augustus.
  • Clubkampioenschap: 300 deelnemers in september.

Accomodatie : 6 indoor kunststofbanen, 8 gravelterreinen, 2 padelpleinen en voor onze jonge spelers 1 mini-terrein.

• TC Basveld werd in 2013 verkozen tot Sportclub van het jaar in onze gemeente.
  • Grootste sportclub van Zonhoven.
  • Bekroond met label jeugdvriendelijke tennisclub en Kids Tennisschool
  • Erkend door Tennis Vlaanderen als Kids Tennisschool.
  • Vijfde plaats in Vlaanderen in de ranking van jeugdvriendelijke club.

Een goede werking dankzij deze sponsors

Argenta
Gemeente Zonhoven