Lees vorige artikels

Een overzicht van onze vorige artikels. Van nieuwste tot oudste.

admin 30-06-2022

Wanneer: zaterdag 9 juli 2022 vanaf 19u30

Voor wie: leden van T.C. Basveld vanaf 18 jaar (geboren in 2004 of eerder)

Wat: Op zaterdag 9 juli kunnen jullie je verwachten aan een avond/nacht vol toffe dubbels en sfeer. Dit voor slechts €15 inclusief hapje en drankje. De teams worden ter plaatse samengesteld en worden zo evenwaardig mogelijk gemaakt. Zij die er de voorbije jaren bij waren, kunnen beamen dat dit een heel gezellige avond is. Mis dit dus zeker niet!

Erik De Gruyter 07-06-2022

Op Pinkstermaandag heeft wedstrijdleider Marcel Schildermans het vermaarde ledentornooi op gang geschoten. De finaledag wordt traditioneel afgesloten met een overheerlijke BBQ waarvoor ALLE Basvelders kunnen inschrijven.

De BBQ wordt dit jaar verzorgd door Mange-Tout.

admin 30-05-2022

Nog een paar dagen slapen en dan kunnen de messen geslepen worden voor het  fameuze Ledentornooi. Het unieke aan het Basveld ledentornooi is dat er slechts één dubbelreeks op de affiche staat : in het dubbel gemengd bepaalt (on)willekeurige lottrekking aan welke dame of heer men gekoppeld wordt.

admin 24-05-2022

Doe mee aan de TENNIS TEAM CUP interclub. Dit is de vroegere najaarsinterclub. Iedereen heeft deze week van Tennis Vlaanderen een mail gekregen om hiervoor in te schrijven. Dit dient te gebeuren via de club.